En väldigt lyckad köksrenovering

God dagens och halloj alla mina trogna och lojala läsare och varmt välkomna in till bloggen. Jag hoppas att ni alla har det riktigt bra och att den här dagen ska innehålla mycket intressanta grejer! Idag ska jag berätta för er om en köksrenovering som blev kanoners! Jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver hjälp med något inom bygg i Uppsala eller Knivsta. Örkulla Bygg & Fastighetsservice är namnet på ett företag som hjälpt mig, och som jag tänker berätta om för er idag.  

 

Med deras hjälp har jag fått mig ett riktigt drömkök! Örkulla Bygg & Fastighetsservice kan hjälpa er med sådant ett professionellt och seriöst byggföretag har kompetens inom. Till exempel betong, fastighetsskötsel, fönstermontering, golvläggning, golvslipning, isolering, kakel, klinkers, köksrenovering, murning, målning, tapetsering, rivning, snickeri och trappor med mera. En god vän var det som rekommenderade Örkulla Bygg & Fastighetsservice. Det kändes tryggt att bli rekommenderad detta företag av just min vän. De som arbetar på Örkulla Bygg & Fastighetsservice har mycket erfarenhet inom bygg i både Uppsala och Knivsta men även bortåt Östhammar. Så om du precis jag är i behov av tjänster inom bygg i Uppsala eller Knivsta med omnejd så vill jag rekommendera dig att anlita Örkulla Bygg & Fastighetsservice. Det är väldigt bra att man kan förverkliga sina olika byggprojekt, mycket tack vare det förmånliga ROT-avdraget som gör att en del av kostnaden får dras av. Den här byggfirman har gjort ett fantastiskt jobb både hemma hos min vän och hos mig, så jag tycker verkligen de förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen!