Hemstädning i Vasastaden

Varmt välkomna till bloggen denna soliga fredag i augusti. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt fin vecka och att ni har gjort upp trevliga planer inför helgen. Önskar verkligen att det fina vädret håller i sig men det vore typiskt om det börjar regna i eftermiddag när alla kommit hem från jobb och skolor. Jag ska berätta om en städfirma som utför hemstädning i Vasastaden men först ska jag säga att jag är så glad över att jag har så många följare på den här bloggen och som skickar mig små kommentarer på det jag skrivit om förut. Även det här inlägget hoppas jag att ni vill ha lite synpunkter på. Ni får gärna tycka till under kommentarerna på det här inlägget och jag lovar att jag läser alla era kommentarer men jag har förstås ingen möjlighet att personligen svara er alla. Så med detta sagt har vi väl rett ut eventuella missförstånd om att jag skulle vara ohövlig som inte tar mig tiden att svara. Aquarele Städfirma är en städfirma som kan hjälpa er med er hemstädning i Vasastaden och det här företaget anlitar jag själv regelbundet och är mycket nöjd med dem. Det finns väldigt många städfirmor och uppriktigt sagt är långt ifrån alla seriösa. Jag om någon vet, för innan jag anlitade Aquarele Städfirma tog jag hjälp av ett par andra företag som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar, som inte på något sätt var för högt ställda. Aquarale Städfirma däremot gör ett utmärkt jobb och den trevliga och noggranna personalen som utför hemstädning i Vasastaden med omnejd vill jag verkligen slå ett slag för. Deras respekt för min personliga integritet tycker jag mycket om. Aldrig att de skulle lämna ut några uppgifter om hur det se ut hemma hos mig till någon utomstående.