Häggbloms Ekologiska Fotvård

Hej och god morgon alla mina läsare. Det finns ett företag som är verksamt både i Järna och i Stockholm, vilket innebär att alla som söker hjälp inom medicinsk fotvård på Södermalm för att ta ett exempel, skulle kunna få hjälp av det här företaget som är ett fotvårdsinstitut och heter Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. 

 

Det är ett företag som har en miljömedvetenhet och det hör man redan på namnet, för det är ekologisk fotvård. Med andra ord är de produkter som används vid utförandet av dennas medicinska Fotvård ekologiska. Jag har haft en hel del problem med mina fötter för jag har nedsatt blodcirkulation. Tyvärr rökte jag i 30 år så det är därför. Lyckligtvis slutade jag för fem år sedan och jag ska aldrig mer ta ett bloss, för jag lever i konsekvenserna av mitt cigarettmissbruk och få så göra för återstoden av mitt liv. Som tur är så hjälper denna medicinska fotvård. Har du letat efter medicinsk fotvård på Södermalm eller någon annanstans i Storstockholm skulle du ha nytta av att gå till Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm. Maria Häggblom som äger företaget är utbildad undersköterska som har vidareutbildat sig under ett och ett halvt år på Norrlands yrkeshögskola i Örnsköldsvik och kan nu titulera sig medicinsk fotterapeut. Fotvård är förstås bra för alla, men det är särskilt viktigt för oss med nedsatt cirkulation till följd av tillexempel rökning eller diabetes. Så här krasst är det; att går jag inte på denna fotvård kan det i värsta fall leda till amputation. Nu hoppas jag att det här inlägget om möjligheten till att få medicinsk fotvård på Södermalm är ett inlägg ni kan ha nytta av.